Videod

    Rohkem infot

    Declan Welsh and The Decadent West on Glasgowst pärit bänd, mis keskendub intelligentsetele, publiku jaoks kergelt suhestuvatele laulusõnadele ja elektrilisele etteastetele. Declan Welsh on andekas laulukirjutaja ja luuletaja. Welsh ja tema bänd (Duncan McBride, kitarr; Ben Corlett, bass ja Murray Noble, trummid) on välja andnud juba 4 kriitikute heakskiidu pälvinud EP-d ja 1 albumi. 

     

    Declan Welsh and The Decadent Westi debüütalbum “Cheaply Bought, Expensively Sold”, mis pälvis Šoti aasta albumi nominatsiooni, avaldati aastal 2019 ning väljendab hästi nende olemust ja seisukohti. Neljaosaline album põhineb räigel poliitilisel raevul, jõustades ideed, et tänapäeva keskkonnas ei saa me ignoreerida julmusi, mis tekitavad meis eksistentsiaalset hirmu. Ainuüksi debüütalbumi tunnuslugu „Absurd” on voogedastusplatvormidel kokku mängitud üle 3 miljoni korra.

     

    Bändi uus album “2” ilmub 2023. aasta septembris ning esimene singel sellelt “King of my head” avalikustati veebruaris. “King of My Head” katsetab uue albumi esteetikat ning on julge muutus tempos ja tämbris nende debüütplaadi märatsevama heliloominguga võrreldes.  Welsh selgitab: "Need on parimad sõnad, mis ma kunagi kirjutanud olen, ja sellised lood nagu "King Of My Head", "First To Know" ja "Come Outside (Compromise)" on kõige haavatavamad ja introspektiivsemad, mida ma oma elus ja kunstis kunagi olnud olen”.

    Rohkem Live Nationi üritusi