Rohkem infot

Me kõik mäletame Elsa legendaarset ja ihukarvu püsti ajavat hitti “Let It Go!” - ole valmis, et saad võimsa elamuse, kui Elsa selle loo uiskudel liueldes laulda võtab. Tema võlujõud ja hiiglaslik LED-ekraan muudavad ümbritseva jäiseks, sügavsiniselt kristalseks maagiliseks maailmaks. Naerust paneb publiku rõkkama aga lumememm Olaf, kui ta võtab ette oma loo „In Summer“ ja unistab päikesepaistest ja rannaliivast. Nagu laulusalmist teada: „Käes jook ja ise pruuniks päevitunud!“

 

Pinget kruvib Elsa ja Anna lumesõda trollidega („Will You Build a Snowman?“), ning Kristoff ja tema lahutamatu kaaslane põhjapõder Sven tuletavad kõigile meelde, et põhjapõdrad on tõepoolest kõikidest inimestest paremad („Reindeer Are Better Than People“).

 

Sel muusikalisel uisuetendusel tuleb esitamisele veel rohkelt hitte, sealhulgas „Where No One Has Gone Before“, „Show Yourself“ ja „Love Opens Doors“.

 

„Lumekuninganna ja igavene talv“ ja selle järg, „Lumekuninganna ja igavene talv 2“ on maailma ühed edukaimad animafilmid. Sealhulgas on multikast pärit „Let It Go!“ võitnud ka ihaldatud Oscari. Filmi põhjal valminud muusikaline etendus uiskudel on täis puhast maagiat, kõrgklassi vokaale ja tantsulist akrobaatikat, mis kõik kokku pakub publikule unustamatu jäise vaatemängu.

Žanrid

Rohkem Live Nationi üritusi