Videod

    Rohkem infot

    Adelom Fornaciari sündis 25. septembril 1955 Itaalias. Oma muusikalist teekonda alustas ta juba 1970ndatel aastatel, samal ajal pälvis ta ka oma suhkruse hüüdnime. Kiirelt sai mehest tunnustatud artist, kelle looming on tuntud oma erilise bluusi, souli ja gospeli mõjude poolest.

     

    Zuccherot on saatnud aastate jooksul märkimisväärne edu ja ta on teinud koostööd erinevate muusikahiidudega, näiteks Eric Claptoni, Miles Davise, Brian May ja Luciano Pavarottiga. Muusiku diskograafiasse kuuluvad sellised hittalbumid nagu „Oro incenso & birra“, „Miserere“, „Spirito DiVino“ ja „Black Cat“. Zucchero võimas vokaal ja hingestatud meloodiad on see, mis on teinud temast muusikamaailmas ühe ainulaadse jõu ja puudutanud muusikasõprade südameid.

     

    Tema looming on suures osas itaaliakeelne ning artist on öelnud, et karjääri alguses survestati teda laulma inglise keeles. “Lapsena nautisin ma biitleid ja rollinguid ja laulsin nende laule kaasa ka midagi mõistmata,” on Zucchero öelnud. “Ja mul oli ikkagi tore, sest muusika on universaalne keel: muusika üksi peaks suutma anda edasi sõnade tähenduse ja üldine sõnum võiks olla ka keelt oskamata selge. Nii otsustasin ma jätkata itaalia keeles laulmist.”

     

    See otsus on end ilmselgelt ära tasunud, sest Zucchero karjäär on kestnud läbi aastakümnete, andes tunnistust ande suurusest ja loovuse laiusest. Alates oma varastest R&B bändidest kuni edetabelite tippalbumite ja unustamatute koostööprojektideni on ta jätnud muusikatööstusesse kustumatu jälje. Tema hitid nagu „Senza Una Donna“, „Diamante“ ja „Baila (Sexy Thing)“ kõlavad jätkuvalt raadioteski ning on hinnatud erinevas vanuses publiku hulgas.

    Rohkem Live Nationi üritusi