Peetri 10, Tallinn, Tallinn, Estonia, 10411

Siit leiate infot Noblessneri Valukoda ürituste ja kontserdipiletite kohta. Kontrollige aadressi ning transpordi ja toimumiskoha üksikasju. Ostke julgelt Noblessneri Valukoda sündmustele meie lehelt pileteid LiveNation.ee.

Noblessneri Valukoda info

Valukoda on Noblessneri ajaloolistest laevatehase tööstushoonetest kõige suurem. Õigupoolest asus värviliste metallide valukoda üksnes hoone tagumises väiksemas osas, suurt saali kasutati laevaehitustsehhina. Hoone valmis 1914. aastal.

Tänaseks on valukoda kahtlemata Noblessneri kõige tuntum ajalooline tööstushoone. Tänu omaaegsele arhitektuurile on siin ainulaadne akustika. Viimase kümne aasta jooksul on hones toimunud hulk maailmatasemel kontserte ja plaadisalvestusi.

Pärast enam kui aasta kestnud renoveerimistöid tegutseb valukojas alates 2019. aasta sügisest koguperekeskus PROTO avastustehas. Hoone tagumises osas asub Nobeli saal, mis sobib ideaalselt  korporatiiv- ja kultuurisündmuste korraldamiseks.

Nobeli saal on Noblessneri Valukoja uhkus, kus on säilitatud selle 1914. aastal valminud hoone algse industriaalne õhkkond. Nobeli saal on justkui puhas lõuend ja milliseks kunstiteoseks saal muutub on iga sündmuse korraldaja piiritu fantaasia tulem. Nobeli saal mahutab püstijala vastuvõtuks 800 inimest, teatrietenduseks 600 inimest ja galaks 320 inimest.

Vaata lisaks