Paavli 7a, 10412 Tallinn, Tallinn, Estonia, 10412

Siit leiate infot Paavli Kultuurivabrik ürituste ja kontserdipiletite kohta. Kontrollige aadressi ning transpordi ja toimumiskoha üksikasju. Ostke julgelt Paavli Kultuurivabrik sündmustele meie lehelt pileteid LiveNation.ee.

Paavli Kultuurivabrik info

 

Paavli Kultuuritehas on uus magnet Tallinna kultuuri- ja üritustekaardil, millest saab pealinna üks olulisemaid üritusi ja vabaajakeskusi. 3000 ruutmeetri suuruse territooriumiga kompleks asub kiiresti areneva Põhja-Tallinna piirkonna südames, Paavli tänaval, otse piirkonna uute põnevate elukeskuste – nagu Volta, Manufaktuuri ja Põhjala Tehas – vahel. Kompleks on justkui laiendus Euroopa rohelise pealinna Tallinna kõige mahukamale keskusega külgnevale Tolmeldajate maanteele.
Kultuuritehase kureeritud programm on inkubaator kohalikele kultuuriloojatele, -korraldajatele ja -kunstnikele. Meie eesmärk on tihendada koostööd kohalike artistide vahel, pakkuda neile platvormi ja elamust ning unustamatuid emotsioone publikule. Klassikalisest muusikast tänapäeva multidistsiplinaarsete kunstifestivalideni ja kõige sinna vahele jääva ainsaks kriteeriumiks on professionaalsus ja hea maitse. Pakume kõigile linnaelanikele kõrgetasemelist kultuurielamust mõnusas ja rahulikus õhkkonnas. Ja mitte ainult tallinlastele – Kultuuritehas tõmbab kindlasti magnetina ka riigi seest või lähinaabrite juurest pärit kultuurituriste.

Paavli Kultuurivabrik on uus magnet Tallinna kultuuri- ja üritustekaardil, millest saab pealinna üks olulisemaid üritusi ja vabaajakeskusi. 3000 ruutmeetri suuruse territooriumiga kompleks asub kiiresti areneva Põhja-Tallinna piirkonna südames, Paavli tänaval, otse piirkonna uute põnevate elukeskuste, nagu Volta, Manufaktuuri ja Põhjala Tehas, vahel. 

 

Kultuuritehase kureeritud programm on inkubaator kohalikele kultuuriloojatele, korraldajatele ja kunstnikele. Meie eesmärk on tihendada koostööd kohalike artistide vahel, pakkuda neile platvormi ja elamust ning unustamatuid emotsioone publikule. Klassikalisest muusikast tänapäeva multidistsiplinaarsete kunstifestivalideni ja kõige sinna vahele jääva ainsaks kriteeriumiks on professionaalsus ja hea maitse. Pakume kõigile linnaelanikele kõrgetasemelist kultuurielamust mõnusas ja rahulikus õhkkonnas. Ja mitte ainult tallinlastele – Kultuuritehas tõmbab kindlasti magnetina ka riigi seest või lähinaabrite juurest pärit kultuurituriste.

Vaata lisaks