Telliskivi 62, Tallinn, Estonia, 10412

Siit leiate infot Sveta ürituste ja kontserdipiletite kohta. Kontrollige aadressi ning transpordi ja toimumiskoha üksikasju. Ostke julgelt Sveta sündmustele meie lehelt pileteid LiveNation.ee.

Sveta info

 

Sveta on avatud mõtlemisega kõikehõlmav koht, mis on uhke oma mitmekesise programmiga. Seiklusliku vaimuga, mis pakub platvormi mitmesuguste subkultuuride toetamiseks. Alates klubiõhtutest kuni live-kontsertideni, püüdes aina nihutada uusi piire ja tuua inimesi kokku.
Muudame sihikindlalt ruumi, et pakkuda erinevateks sündmusteks erinevaid elamusi. See hõlmab teisaldatavat lava ja teatrit nagu sõrestik laes, mis võimaldab nii mitmekesise programmi jaoks palju lahendusi.
Sveta Baar pälvis Eesti Muusikatööstuse Auhindade jagamisel “Aasta toimumiskoha 2019” auhinna meie tugeva sõltumatu programmeerimise ja produktsiooniväärtuse eest. See oli esimene kord auhinna ajaloos, kui selle võttis endale väike 300-kohaline koht. Seda auhinda võtavad tavaliselt areeni- ja staadionisuurused kohad.

Sveta on avatud meelega kõikehõlmav koht, mis on uhke oma mitmekesise programmi üle. Seiklusliku vaimuga, pakub see platvormi mitmesuguste subkultuuride toetamiseks. Alates klubiõhtutest kuni live-kontsertideni, püüdes aina uusi piire nihutada ja inimesi kokku tuua.

 

Muudame sihikindlalt ruumi, et pakkuda erinevateks sündmusteks erinevaid elamusi. See hõlmab teisaldatavat lava ja teatrilaadset sõrestikku laes, mis võimaldab nii mitmekesise programmi jaoks mitmekülgseid lahendusi.

 

Sveta Baar pälvis Eesti Muusikatööstuse Auhindade jagamisel “Aasta toimumiskoht 2019” auhinna meie tugeva sõltumatu programmi ja produktsiooniväärtuse eest. See oli esimene kord auhinna ajaloos, kui selle võttis endale väike, 300-kohaline koht. Seda auhinda võtavad tavaliselt vastu areeni- ja staadionisuurused kohad.

Vaata lisaks