Videod

    Rohkem infot

    Dirty Honey moodustavad laulja Marc LaBelle, kitarrist John Notto, bassimees Justin Smolian ja trummar Jaydon Bean. Nende Guns N’ Rosesist ja Slashist inspireeritud muusika on maiuspala kõigile klassikalise roki austajatele, kuna alates loomisest on Dirty Honey teinud kiiret tõusu muusikataevas ning neid armastavad ühtviisi nii publik kui kriitikud.

     

    Bänd asutati 2017. aastal Los Angeleses ning Dirty Honey on läinud ajalukku kui esimene bänd, kes plaadilepingut omamata jõudis peavoolu Billboardi Rock Songs edetabeli esikohale oma singliga „When I'm Gone“. Bändi omanimeline EP, mis ilmus märtsis 2019, kindlustas nende tiitli rokimaastiku värske sensatsioonina.

     

    Dirty Honey teekond algas, kui kitarrist John Notto ja vokalist Marc LaBelle ühendasid Los Angelesis jõud. Tegemist on kahe sihikindla muusikuga, keda ühendab kirg autentse rokenrolli vastu. Bändi ainulaadne kõla ja rajud laivkontserdid köitsid tööstuse veterani Mark DiDia tähelepanu, kellest sai nende mänedžer.

     

    Viimane suurem tuur jäi aastatesse 2019-2020, sealhulgas on nad esinenud koos selliste roki suurkujude nagu The Who, Guns N' Rosesi, Kissi ja teistega. 2021. aastal ilmus omanimeline debüütalbum, mis pälvis kriitikute tunnustuse ja saavutas Loudwire’i aasta parimate roki- ja metalialbumite nimekirjas märkimisväärse 30. koha. Selle aasta novembri alguses ilmus nende värske album „Can’t Find The Brakes“, mille singel „Won’t Take Me Alive“ on vähem kui nädalaga kogunud Spotifys üle miljoni kuulamise.

    Žanrid

    Rohkem Live Nationi üritusi