Rohkem infot

 

Ühendkuningriigist Suffolkist pärit Ghosts Of Atlantis on tume sümfoonilise metalli bänd, mis kannab endas rikkalikku kogemust. Filmis Ghosts Of Atlantis (G.O.A) on esindatud nii praegused kui ka varasemad liikmed Devilment, Failed Humanity, The Conflict Within ja Cold Lazarus.
Ghosts Of Atlantis andis 2021. aastal välja oma kriitikute kiidetud debüütalbumi 3.6.2.4, millel on fantastiline vastukaja nii peavoolu- kui ka põrandaaluses meedias. 2021. aasta hilissuvel järgnes hulk etendusi, bändide debüüt toimus Bloodstocki vabaõhufestivalil.
Bänd on jätkanud esinemisi ja festivale kogu Ühendkuningriigis ning 2023. aastal suundus Ghosts Of Atlantis oma esimestele etendustele ja festivalidele Mandri-Euroopas.
2023. aasta sügisel ilmub Hammerheart Records BV kaudu Sophomore'i album pealkirjaga Riddles Of The Sycophants

 

Ühendkuningriigist Suffolkist pärit Ghosts Of Atlantis on tume sümfoonilise metalli bänd, mis kannab endas rikkalikku kogemust. Bändis Ghosts Of Atlantis (G.O.A) on esindatud nii praegused kui ka varasemad liikmed Devilment, Failed Humanity, The Conflict Within ja Cold Lazarus.

 

Ghosts Of Atlantis andis 2021. aastal välja oma kriitikute kiidetud debüütalbumi 3.6.2.4, millel oli fantastiline vastukaja nii peavoolu- kui ka põrandaaluses meedias. 2021. aasta hilissuvel järgnes hulk ülesastumisi, bändide debüüt toimus Bloodstocki vabaõhufestivalil.

Bänd on jätkanud esinemisi ja osalenud festivalidel kogu Ühendkuningriigis ning 2023. aastal suundus Ghosts Of Atlantis oma esimestele kontsertidele ja festivalidele Mandri-Euroopas.

 

2023. aasta sügisel ilmub Hammerheart Records BV kaudu Sophomore'i album pealkirjaga Riddles Of The Sycophants.

Rohkem Live Nationi üritusi