Videod

    Rohkem infot

    Käärijä läbimurdehetk saabus sel kevadel Eurovisioni lauluvõistlusel, kus tema rohemulliline esinemine võlus miljoneid. Finaalis muljetavaldava teise koha saavutanud Käärijä võistluslaul “Cha Cha Cha” tõusis rahvusvaheliste edetabelite tippu ja purustas soomekeelsete lugude rekordeid. “Cha Cha Chad” on striimitud kõikidel suurematel platvormidel üle 110 miljoni korra ning see hoog ei paista raugevat, tugevdades veelgi Käärijä positsiooni tõusva tähena ülemaailmsel muusikamaastikul. Singli muusikavideo, mis lummab oma visuaalselt vapustava produktsiooniga, on kogunud kümneid miljoneid vaatamisi ka YouTube'is.

     

    Alates 2014. aastast muusikatööstuses laineid löönud Käärijä tormakas tõus rahvusvahelisele tribüünile tõestab, et tegemist on tähelepanuväärse talendiga. Artisti 2020. aastal ilmunud debüütalbum “Fantastista” näitas tema kartmatust erinevate žanrite segamisel, mille tulemuseks on uuenduslik ja kaasakiskuv saund, mis on lummanud fänne üle kogu maailma.

     

    1993. aastal sündinud Jere Pöyhönen avastas oma armastuse muusika vastu juba kolme-aastasena, mängides pottidel-pannidel “trumme”. Eriliselt kinnistas tema laululembuse aga sootuks… Rammstein! “Nemad just eriti aitasid need mul leida armastust elava muusika ja esinemise vastu,” ütles Jere intervjuus. “Rammstein näitas mulle, et asju saab teha omal moel.”

     

    Oma artistinime Käärijä võttis Jere kasutusele aastal 2014 ja see tuleb mehe hasartmänguhobist (kääriä rahaa - kiirelt raha tegema). Selgub, et artist ja mees artistimaski taga pole täpselt üks ja seesama. “Jere on veidi tagasihoidlikum ja rahulikum. Jere ei armasta eriti tähelepanu keskpunktis olla,” tõdeb muusik. “Käärijäle aga meeldib tähelepanu, eriti laval. Käärijä teeb asju, mida Jere ei julgeks teha. Kuid nad on enamasti samad mehed.”

     

    Oma pööraste (ja särgita) live-esinemiste poolest tuntud Käärijä ei jäta külmaks kedagi, kes tema lähedusse satub. Oma karismaatilise lavaloleku ja piiritu entusiasmiga on ta kogunud leegioni pühendunud fänne, kes ootavad pikisilmi iga uut esinemist.

     

    Käärijä on aga veelgi suurem kui vaid kontserdilava: ta on sotsiaalmeedia platvormidel loonud märkimisväärse jälgijaskonna. Alates tema meeldejäävast Eurovisiooni teekonnast on tema kaasahaarav isiksus vallutanud fännide südameid kogu maailmas, kinnitades tema staatust sotsiaalmeedia fenomenina. See aga tähendab, et kiiresti kasvava rahvusvahelise fännibaasiga Käärijä Tallinna kontserdile oodatakse fänne nii lähedalt kui kaugelt.

    Rohkem Live Nationi üritusi