Videod

    Rohkem infot

    Kirglik leek muusika vastu on noore superstaari sees alati põlenud. Ta oli vaid kuueaastane, kui võitis oma oma esimese lauluvõistluse. Alessandra teadis kohe, et tema koht on laval ja just seal ta tunneb end kõige kodusemalt. Tema soov lugusid kirjutada ja esineda viis ta lõpuks tema teisele kodumaale - Norra.

    Alessandral ei läinud pärast tema debüütsingli ilmumist kaua, et norrakatele hinge pugeda.  Singlit on erinevatel platvormidel kuulatud juba rohkem kui 55 miljonit korda. Laul sai veelgi populaarsemaks - nimelt läks lugu lendu ka TikTokis, kus see on pälvinud miljoneid meeldimisi ja üle 250 miljoni vaatamise.

    Debüütsingli edu tegi Alessandrast superstaari, kes esines lauluga “Queen of Kings” Norra Eurovisioni kohalikus finaalis. Tema võimas vokaalne esitus, erakordne lavaolek ja vaieldamatu karisma kannavad enesekindlust ja tõelist kvaliteedi, mis on võrreldav selliste suurtegijatega nagu Lizzo ja Ariana Grande.

    Alessandra on tulnud, et jääda ning ta soovib inspireerida kuulajaid igast vanusest ja soost: päästke oma sisemised kuningad ja kuningannad valla!

    Žanrid

    Rohkem Live Nationi üritusi